søndag 1. mai 2011

Barn og ungdom

TROMSØ JFFs ARBEID RETTET MOT BARN OG UNGDOM

TJFF har de siste ti årene drevet et aktivt arbeid rettet mot barn og ungdom. Dette arbeidet ledes av Ungdoms- og fiskeutvalget som består av tre personer. Vi har også et nettverk av medlemmer som trør til og tar et tak under ulike arrangementer som vi avholder.

NB. Går dere inn på FACEBOOK på Tromsø Jeger og Fiskeforening. Fiskeklubben og legger dere til som medlemmer, vil dere finne all relevant informasjon. Forespørsler kan også rettes til e-post: tjffungdom@gmail.com eller ringe en av kontaktpersonene nevnt ovenfor.
Versjon 2011-03-10
Tradisjonelt arrangerer vil årlig:
• Isfiskedager
• Sjøfiskedager/-kvelder
• Fiskesommerdag i byen
• Fiskeleir for barn/ungdom mellom 12 og 15 år
• Jaktleir for ungdom mellom 14 og 18 år
• Fisketurer
• Fluebinderkurs
• Prosjektet 5 Vann – som er vårt svar på Ti-på-topp.
Barn opp til 15 år kan mot betaling av en rimelig medlemskontingent (Pt kr 105,00) tegne medlemskap i Fiskeklubben. Denne er en del av NJFF. Ønsker dere tidsskriftet Jakt & Fiske i tillegg må dere betale kr. 225,00 med mindre en av foreldrene er hovedmedlem i TJFF. Da betaler dere familiemedlemskap. Samtidig blir dere medlemmer i TJFF og kan være med på våre turer og leirer.
Nærmere informasjon kan fås ved å gå inn på NJFFs hjemmeside
http://www.fiskeklubben.no/.
Her finner dere alt dere måtte trenge å vite. Som medlem i Fiskeklubben mottar dere fire medlems- blad i året spekket med fisketips, bilder og historier. Et medlemskap gir også mulighet til å kjøpe fiskeutstyr m.m. til medlemspris.
Utvalget etterlyser en større oppslutning fra foreldre og større ungdommer. Har du lyst til å hjelpe oss i vårt arbeide så ta kontakt med lederen i utvalget eller send meg en e-post på overrein@npolar.no . Desto flere hender og hoder, desto mer kan vi få utrettet!
Ønskes mere informasjon om vårt arbeid rettet mot barn og ungdom,  kan dere ringe utvalgets leder Øystein Overrein på tlf 47 24 29 98, utvalgets medlemmer Anders Einung Hansen  tlf 99 49 58 86 eller Mads Martinsen tlf 91 64 01 19, alternativt sende en e-post til  tjffungdom@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar