søndag 1. mai 2011

Snart på tur til Nord-Norge

Om ikke altfor lenge flytter jeg til Tromsø. Jeg har allerede startet med å sjekke ut gode fiskeplasser, og ikke minst jaktmuligheter som finnes i nærområde. Det finnes utrolig mange spennende plasser som åpne for muligheter til både jakt og fiske. Jeg skal forsøke å gjøre bloggen min til en liten informasjonskilde for muligheter i Tromsø og andre steder som jeg etterhvert erfarer.

Tromsø – ditt Arktiske Eventyr
Ishavsbyen Tromsø er en by med mange historier. Byen har siden begynnelsen av 1900-tallet vært utgangspunkt for ishavsfangst og ekspedisjoner til Nordpolen. Nettopp her har mange eventyr starte.
Tromsø er en livlig by med et levende sentrum, et særdeles aktivt uteliv, et kulturliv med ambisjoner og høylydte, humoristiske og velutdannede mennesker. Her finnes noen av Norges beste sjømatsrestauranter, og byen er hjemsted for verdens nordligste universitet, ølbryggeri, glassblåseri og domkirke.
Tromsø ligger midt i nordlyssonen, og byen er derfor et av de beste steder i verden man med størst sannsynlighet kan oppleve nordlyset. Sommeren byr på hele to måneder med midnattssol.
Tromsø er omkranset av spektakulære fjell som gir varierte turopplevelser fra Sommarøy i havgapet til Lyngen under mektige alper. Ingen by nord for Polarsirkelen kan tilby like stor variasjon innen severdigheter, attraksjoner, aktiviteter og opplevelser.
Havet gir mulighet til ulike båtopplevelse som kajakk- og kanopadling, fisketurer under midnattssol, og utforsking av øy-landskapet med RiB-båt. Tromsø byr også på 18 hulls golfbane, hvor golf under midnattssol i seg selv er en ”hole-in-one”.
På vinteren kan byen friste med hundesledekjøring, snøscooter safari, reinsdyrskjøring, isfiske kombinert med eksotisk samiske kultur. Flotte skiløyper finnes både på Tromsøya, og i fjellene rett utenfor sentrum.
Velkommen til Tromsø – ditt Arktiske Eventyr! http://www.destinasjontromso.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar